Dijous, 18 d'abril de 2024

El Patí Vilafranca insisteix fins el final però suma la segona derrota contra l’Igualada (3-5)

Un Igualada molt perillós a la contra va penalitzar el més mínim error dels vilafranquins. El partit es va complicar a l’inici de la segona part amb dos gols consecutius dels visitants.

El Patí Vilafranca ha sumat la segona derrota de la temporada en caure a la Poliesportiva per 3-5 davant un Igualada molt més efectiu i clarivident de cara a la porteria rival. Els de Toni Porta en cap moment van defallir, però la dificultat de crear ocasions clares i la manca d’encert en bola aturada va penalitzar.

L’Igualada, acompanyat per una sorollosa afició desplaçada al pavelló, va trigar poc més de 5 minuts en obrir el marcador. César Vives feia l’1-0 aprofitant la mínima badada en defensa. A 10 pel descans Aleix Marimon obria distància, novament a la contra i en pràcticament 5 tocs.

Manu Necchi pocs segons més tard, situava el Patí a només un gol després d’una jugada maradoniana, per fer l’1-2 amb el qual s’arribava al descans.

Al tornar de vestidors, l’Igualada castigava a la contra i en dos cops pràcticament consecutius aconseguia situar-se amb tres de diferència. Primer César Vives, aprofitant un error de Gabri Villares a mitja pista, i minut i mig més tard Mats Zilken picant la bola per sobre de Pol Ferrer. 1-4.

A 13 pel final, després d’intentar-ho amb una directa, Pablo del Rio s’estrenava com a golejador per fer el segon gol vilafranquí. Però l’Igualada tornava a replicar amb una genialitat d’Aleix Marimón, autor del cinquè.

La Poliesportiva encara va tenir temps per somiar amb un final èpic. A dos pel final Arnau Ribas anotava el tercer pels locals, i amb només mig minut per davant, amb la desena falta igualadina, Pablo del Rio va provar sort amb un bon intent, enviant la bola al pal.

Dissabte, a les 20h el Patí visitarà el Caldes, equip que ahir sumava un punt, empatant a 1 en la seva visita al Reus Deportiu.