Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El MUSiCVEU lliura 3.932,10 euros a les Associacions Tiám i Llambrusca

El MUSiCVEU lliura 3.932,10 euros a les Associacions Tiám i Llambrusca

Al voltant de 4000 persones ha pogut gaudir de la programació del Festival Musicveu que en aquesta edició, que a banda dels concerts s’ha completat amb xerrades divulgatives.

El Festival ‘MUSiCVEU’ de la Fundació Pinnae ha fet el lliurament de l’aportació solidària que en la seva vuitena edició, ha estat destinada a dues associacions conjuntament TIÁM i LLAMBRUSCA, dues entitats pioneres al territori que treballen per oferir una millor qualitat de vida dels afectats d’Alzheimer i altres demències, així com donar suport a les famílies dels afectats.

Enguany el ‘Musicveu’ ha aplegat 11 concerts en 10 espais durant 9 mesos, amb diferents grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques.

A més, aquest any s’ha inclòs en la programació un cicle de tres conferències repartides entre els mesos de maig i setembre, que s’han celebrat a l’Espai Cultural del Fòrum Berger, amb entrada gratuïta i obertes a tothom, on l’eix vertebrador ha estat la salut mental i el benestar emocional, com a complement a la visibilitat a la tasca de les entitats beneficiàries del Festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: