Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Local de la República organitza autocars per anar a la concentració de l’1 d’octubre

Consell per la República és una institució que neix l’any 2018 per preservar la legitimitat republicana a l’exili.

En els darrers anys s’ha fet el desplegament amb el registre ciutadà, l’assemblea i l’aprovació del govern. I la setmana passada a Canet del Rosselló es va acordar el canvi de nom. Ara és el Consell de la República. En el mateix indret el consell local de Vilafranca va signar la carta d’adhesió al govern del Consell.

El coordinador, Pere Martí, assenyala la importància de la celebració de l’1 d’octubre de forma transversal.

El consell local de Vilafranca organitza autocars per anar aquest dissabte a la concentració que es farà a l’Arc del Triomf. Sortiran de la rambla de Sant Francesc a la una del migdia. Per apuntar-s’hi cal adreçar un correu a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: