Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Segona Catalana comença una nova etapa amb Roger Vendrell al capdavant

Enguany el format de competició és simple. Al final de la lliga regular, primer i segon classificat de grup ascendiràn a Primera directament; 11è i 12è baixaràn a Tercera.

El proper 24 de setembre el Casal encetarà una nova temporada a la Segona Catalana, i ho farà amb un equip pràcticament nou, començant per la banqueta. Enguany, l’entitat ha encarregat el nou projecte del sènior a Roger Vendrell.

Serà una temporada marcada per les novetats a la plantilla, després d’un gran any en què l’equip va aconseguir arribar a la fase d’ascens a Primera Catalana sota les ordres del ja ex-entrenador, Xavi Villanueva. Enguany serà un equip de perfil més baix, amb una aposta ferma pels jugadors de la pedrera.

Per aquest nou curs el Casal comptarà amb un reforç inesperat. Torna en actiu Pep Besolí, que formarà part de la plantilla 2022/23, per aportar veterania i coneixement al joc interior de l’equip.

El Casal competirà al grup 6 de Segona Catalana, amb el Sant Cugat, Navàs, Castellet, Sferic, Corbera, Manresa, Esparreguera, Sant Nicolau, Sant Cugat, Sitges i Gelida, equip nouvingut a la categoria.

Vendrell assegura que tot i el poc temps per preparar la temporada, i que la plantilla encara no s’ha acabat de tancar, l’equip donarà la cara, amb l’objectiu principal de la permanència.

El Casal estrenarà la temporada el proper 24 de setembre, a les 17:30h, a la pista del Corbera, nou equip de la categoria. I a la segona jornada, derbi contra el Gelida, al Joan Marquès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: