Dimecres, 7 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellví de la Marca se suma a la campanya ‘Stop Malbaratament’

Castellví de la Marca s’ha sumat a la campanya ‘Stop Malbaratament’ de la Mancomunitat Penedès-Garraf amb l’objectiu d’evitar el rebuig innecessari d’aliments.

La setmana passada es van programar diverses activitats per conscienciar sobre aquest tema.
Com a part de la campanya ‘Som Gent de Profit’ del servei d’educació ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf, la cuinera Gemma Riera va impartir al Polivalent de La Múnia un taller de cuina ‘batch cooking’ en què es donaven consells per evitar el malbaratament i es lliuraven bosses de reixeta reutilitzables per fomentar la compra a granel i prevenir la generació de residus.

També els establiments de restauració de Castellví de la Marca van rebre una visita per conèixer quines actuacions poden fer per evitar malbaratar aliments a les cuines i promoure entre la seva clientela l’hàbit de demanar els àpats sobrants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: