Dimecres, 7 de Desembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellví de la Marca assoleix l’objectiu europeu de recollida selectiva

Segons les dades que ha publicat l’Agència de Residus de Catalunya, Castellví de la Marca és el 6è municipi que més recicla de l’Alt Penedès.

L’Ajuntament ha donat a conèixer que el municipi ha millorat els índexs de reciclatge en més de 5 punts respecte anys anteriors, fins arribar a superar a superar el 59%.La mitjana de Catalunya es situa al 46,6% i la de l’Alt Penedès al 47,7%.

S’assoleix així l’objectiu marcat per la Unió Europea de reciclar un 50% el 2020, propòsit que només compleixen 10 municipis de l’Alt Penedès.

Juntament amb la Mancomunitat Penedès-Garraf s’està treballant en el nou sistema de contenidors intel·ligents que renovarà bateries de contenidors i camions amb l’objectiu de continuar complint amb els objectius de la Unió Europea i els Objectius de Desenvolupament Sostenibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: