Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra els 80 anys de l’orgue amb un concert de Jordi Vergés

Demà dimarts 23 d’agost a partir de les 21h del vespre s’estrena l’obra del compositor i pianista Carles Sanz sobre les llibertats d’orgue

Ahir diumenge es va commemorar el 80è aniversari de l’orgue de Santa Maria amb un concert dins el Cicle Els Orgues de Catalunya. El concert, a càrrec de Jordi Vergés, organista de la Catedral de Tarragona i professor del conservatori de la mateixa ciutat, està coorganitzat amb l’Associació Catalana de l’Orgue que promou aquest cicle, i inclou els orgues més destacats del patrimoni organístic català.

Vergés va interpretar diumenge obres de compositors com Bach, Mendelssohn i Widor en un concert que va tenir una hora de durada, oferint també una pantalla gegant perquè el públic pogués veure l’organista.

Vergés explica que l’experiència i la oportunitat de poder tocar l’orgue de Vilafranca ha estat molt positiva i en destaca les seves sonoritats i registres romàntics.

Demà dimarts 23 d’agost a partir de les 21h del vespre (just acabada la interpretació dels goigs a Sant Fèlix) s’estrena l’obra del compositor i pianista Carles Sanz sobre les llibertats d’orgue de la novena a Sant Fèlix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: