Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 3.000 persones han passat pel Festival Musciveu del 2022 que es va cloure aquest dissabte

El Festival Musicveu oferia una tarda de dissabte plena de festa, rock i energia amb els Northern Cellos al Celler Rovellats de La Bleda.

Northern Cellos és una formació innovadora que posa en escena els estils més actuals de la música rock, pop, dance i metall a través de violoncels electrònics i percussió. El concert era l’encarregat de concloure l’actual edició del Festival solidari organitzat per la Fundacció Pinnae.
El president de la Fundació, Martí Solé, assenyalava l’èxit de la temporada 2022.

Els preparatius del festival han de vincular els diferents artistes i espais i això vol dir treballar amb molta previsió.

La vuitena edició del Festival va començar amb l’actuació del grup Ginestà el 19 de desembre de l’any passat a Cal Figarot de Vilafranca.

Durant tot el que portem de 2022 s’ha ofert 11 concerts de grups i músics d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe. Els concerts s’han celebrat a 9 espais diferents del Penedès.

Entre els grups participants d’aquesta vuitena hi havia l’Orquestra de Cambra de l’Empordà en nou format i denominació Orthemis o grups vocals com Ol’green i el tribut al grup d’ABBA The new experience.

Com totes les edicions anteriors, Musicveu destina part de la seva recaptació obtinguda a projectes solidaris. Enguany a entitats que treballen per la lluita contra l’Alzheimer. Per això era en benefici del Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de l’Associació TIÁM i l’Associació Llambrusca, ambdues entitats sense ànim de lucre de Vilafranca del Penedès que treballen per oferir una millor qualitat de vida i suport a les famílies dels afectats d’Alzheimer i altres malalties associades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: