Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Si el temps no ho impedeix aquest dimecres començarà la capta 2022

Els administradors estan pendents de les previsions meteorològiques per acabar de confirmar el tret de sortida de la festa major d’enguany, amb la primera de les dues jornades de capta previstes.

El calendari marca que aquets dimecres 17 i dijous 18 d’agost són els dies senyalats per tal que la capta surti per els carrers cèntrics de la vila per tal de repartir el programa i l’obsequi que han preparat els administradors i administradores d’enguany.

Com dèiem però, la previsió meteorològica apunta possibles pluges per dimecres, sobre tot de cara a la tarda, i això podria comporta canvis i que s’acabés traslladat alguna jornada de la capta a divendres.

A hores d’ara però, i pendents de les previsions meteorològiques, la capta s’iniciarà aquest dimecres a 2/4 de 10 del matí a la plaça de la Vila. A la tarda, tant dimecres com dijous, la capta es desplaçarà als barris, on a partir de les 6 de la tarda es faran tallers, parada de marxandatge i exhibició d’alguns balls.

Dimecres es visitaran els barris del Centre, La Girada, Barceloneta-Sant Magí i Espirall. I dijous a la tarda seria el torn novament del Centre i també Sant Julià, Poble Nou i Molí d’en Rovira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: