Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setze cellers del Penedès ofereixen activitats enoturístiques sota el lema ‘Verema del Cava’

Organitzada per AECAVA, la iniciativa suma aquest any el màxim nombre de cellers participants, i oferirà a partir del 26 d’agost i durant tot el setembre propostes enoturístiques de cap de setmana.

L’Associació d’Elaboradors de Cava, AECAVA organitza un any més ‘La Verema del Cava’, que arrenca el darrer cap de setmana d’agost i s’allargarà fins el 25 de setembre aprofitant l’època de la verema.

Enguany s’ha batut el rècord de cellers participants a la iniciativa i són setze els que en formen part. Tots ells oferiran experiències ben originals, tant de dia com ja entrat el capvespre.

Per setè any consecutiu ‘La Verema del Cava’ mostrarà els secrets de l’elaboració del Cava amb activitats per a tots els públics i propostes suggerents que buscaran satisfer tots els gustos. Els dissabtes i diumenges a partir del 26 d’agost i fins a finals de setembre, el cellers participants oferiran un ampli ventall d’experiències lúdiques pensades per a públics reduïts.

El projecte ratifica, en aquesta setena edició, l’aposta dels cellers per treballar l’enoturisme i permetre als visitants experimentar i conèixer de primera mà l’entorn on neix i s’elabora el Cava. Es poden consultar les activitats ofertes pels cellers i comprar les entrades a la pàgina oficial de La Verema del Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: