Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’endarrereix la processó del dia 31 per culpa del mal temps

La processó del dia 31 comença a dos quarts de deu, una hora més tard del previst, per culpa del temporal viscut aquesta tarda.

Els administradors de la festa major de Vilafranca i el servei de Cultura de l’Ajuntament, juntament amb els balls de la festa major, han decidit en una primera reunió anul·lar la processó que s’havia de fer aquest vespre fins a casa de l’administrador Rai Escofet. Posteriorment s’han reunit per a dur-la a terme una hora més tard i celebrar l’entrada de Sant Fèlix a casa d’Escofet, al Pla del Diable.

En un primer moment, doncs, la processó d’aquest vespre havia quedat anul·lada per culpa de les afectacions a la via pública amb la resta d’arbres fet que hauria pogut provocar una caiguda de les peces.

En un primer moment els gegants, però, per exemple, ja han anunciat que no podran anar-hi perquè no tenen furgoneta per transportar les peces fins allà ni poden anar a peu perquè si torna el temporal les figures es malmetrien. Des de cultura, Àngel Hom, explica que s’ha reunit un gabinet de crisi especial per ocasions similars.

Els administradors i administradores celebren que s’hagi pogut celebrar bona part dels actes del matí, amb actuació de lluïment dels balls inclosa i una ronda de castells, però expliquen que el que els preocupa és que s’ha fet malbé bona part de la via pública i, per tant, la jornada no s’ha pogut celebrar amb total normalitat. Ens ho apunta Felip Ortega.

Per altra banda els concerts que s’havien de fer aquesta nit a la zona esportiva han quedat anul.lats i s’estan reubicant la resta pendents sempre de la previsió del temps. Per informació actualitzada podeu consultar les xarxes socials i també l’aplicació de la festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: