Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Primer dia de La Capta amb moltes vendes i col·laboració

El preu del programa és de 35€ i contribueix, com cada any, a pagar la Festa Major.

Els administradors de la Festa Major fan un balanç molt positiu de la Capta d’enguany. Ahir a dos quarts de deu del matí va començar aquesta capta; com ja és tradició, els administradors i administradores van passejar pels barris d’El Centre, Sant Julià, Poble Nou i Molí d’en Rovira, per vendre el programa i el marxandatge d’aquest any.

L’administradora Sandra Castaño explica que la rebuda ha estat tot un èxit i que la col·laboració dels vilafranquins i vilafranquines ha estat també molt positiva.

Avui a la tarda la Capta segueix pels barris de la Barceloneta-Sant Magí, la Girada, l’Espirall i les Clotes, també amb activitats organitzades per les associacions de veïns, assajos dels balls de la Festa Major i diverses activitats pels més petits.

Recordem que el programa oficial d’enguany conté l’estampa de Sant Fèlix, diverses postals relacionades amb la festa i el regal d’enguany, un joc de cartes Memory de la més desitjada. El preu del programa és de 35€ i contribueix, com cada any, a pagar la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: