Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola regala les bosses compostables per facilitar la recollida de la fracció

Olèrdola regala les bosses compostables per facilitar la recollida de la fracció

La bossa compostable és obligatòria per a la recollida domèstica de la fracció orgànica i cada ciutadà tindrà dret a 10 paquets de bosses cada any, que equival a 200 bosses compostables

Amb el propòsit de facilitar a la ciutadania eines per a fer correctament la recollida porta a porta, l’Ajuntament d’Olèrdola continua regalant paquets de bosses compostables. Amb l’extensió del model de recollida porta a porta a tot el municipi, la mesura s’amplia a tota la ciutadania d’Olèrdola.

La bossa compostable és obligatòria per a la recollida domèstica de la fracció orgànica i cada ciutadà tindrà dret a 10 paquets de bosses cada any, que equival a 200 bosses compostables. La xifra està per sobre dels 166 serveis de recollida de la fracció orgànica que anualment es planifiquen a Olèrdola.
Amb aquest límit de poder disposar de 10 paquets de bosses cada any, cada ciutadà podrà recollir aquest recurs en establiments col·laboradors i equipaments municipals com l’Ajuntament.

El consistori recomana no agafar més de 2 o 3 paquets cada vegada que es va a recollir-los perquè el material és compostable i aquestes bosses es descomposen amb facilitat. En el cas que un paquet surti defectuós se’n podrà recollir un altre anotant la incidència al full de l’establiment corresponent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: