Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou persones han pogut gaudir dels actes de la festa major des del balcó gràcies al sorteig

Cada any, nou persones poden seguir la festa des d’aquest punt privilegiat després de participar en un sorteig organitzat per l’Ajuntament.

Després del 29 i el dia de Sant Fèlix, en el dia de l’exhibició dels balls, els versos dels Diables i la diada de Sant Ramon, tres persones més han pogut gaudir dels actes des del balcó de la Casa de la Vila. Cada any, nou persones poden seguir la festa des d’aquest punt privilegiat després de participar en un sorteig organitzat per l’Ajuntament.

El Francesc Póvez ha estat un dels guanyadors. La Joana Laguna ha participat per primer cop al sorteig i també ha tingut la sort de cara. El Jordi Juvé, tercer convidat d’aquest 31 d’agost, destacava que han estat molt pendents del temps.

Els noms de les persones guanyadores del sorteig es van donar a conèixer el passat 25 d’agost en un acte al saló de plens.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: