Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de la Plaça Anselm Clavé posen al descobert una part de la muralla de Vilafranca

A finals de juny es van iniciar les obres de reurbanització del carrer del Carme, un projecte inclòs en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i al carrer Comerç.

Els treballs abasten la totalitat del carrer, des del carrer de la Font a la plaça de Josep Anselm Clavé i suposen la urbanització integral d’un total de 1.400 m2 per donar continuïtat a l’illa de vianants actual. En aquets moments les obres se situen a la zona de la plaça Anselm Clavé i amb les excavacions han sortit a la llum fragments de l’antiga muralla de Vilafranca. De fet, segons expliquen fonts municipals, l’Ajuntament va encarregar prospeccions arquològiques, com es fa a tota l’àrea d’expectativa arqueològica. El contracte es fa quan hi ha evidències com és el cas del carrer Lluna. D’aquesta manera el servei d’arqueologia s’encarregarà de documentar els vestigis trobats. La documentació s’enviarà al Servei d’Arqueologia de la Generalitat que donarà les seves instruccions sobre la continuïtat de l’obra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: