Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’atur a l’Alt Penedès torna a pujar al juliol, desprès de tres mesos de baixada consecutiva

A l’Alt Penedès s’ha registrat el mes de juliol una xifra de 4.965 aturats, amb un augment de 220 persones respecte del mes de juny.

A Vilafranca l’atur creix en 102 persones arribant als 2.000 aturats. A Sant Sadurní també puja l’atur en 28 nous registres, arribant als 447 aturats. Als Monjos són 385 persones registrades a l’atur, amb un creixement de 4 respecte el mes anterior i a Gelida puja l’atur en 6 persones amb un total de 344 aturats al mes de juliol.
Al conjunt de Catalunya l’atur torna a pujar després de cinc mesos de baixada. S’ha registrat un augment de 3.310 desocupats al juliol, un mes en el qual l’atur sol baixar. De fet, en els últims 12 anys, l’atur sempre ha caigut durant el mes de juliol, excepte l’any 2019.
Agafant les dades per comarques, l’Anoia i el Garraf són les úniques de la província de Barcelona que redueixen l’atur. Una tendència contrària a la de l’Alt Penedès, on hi ha hagut un augment del 4,6% de persones inscrites als serveis d’ocupació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: