Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca evita dues ocupacions il·legals d’habitatges en un sol dia

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, ha demanat un cop més mesures i recursos per afrontar la problemàtica.

La Policia Local de Vilafranca, gràcies a la col.laboració ciutadana, va evitar que diumenge 24 de juliol s’ocupessin il·legalment dos habitatges. La primera temptativa es va produir a tres quarts de cinc de la matinada al carrer Moret, quan la policia va rebre l’avís que algú estava intentant entrar en una casa on no hi viu ningú. Els agents van acudir-hi i hi van aconseguir entrar a través d’una finestra amb l’ajut dels Bombers. A dins hi van trobar amagat un jove que serà investigat per un delicte d’usurpació d’un immoble.

El mateix dia a les sis i vint de la tarda al carrer Sant Antoni, hi ha haver un altre intent d’ocupació. La Policia va rebre també una trucada informant que estaven intentant entrar a una casa on no s’hi viu. La patrulla va enxampar una persona que havia trencat la finestra i estava lliurant les claus de l’habitatge a una altra. Les dues persones estan investigades per un delicte d’usurpació d’un immoble. El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, ha demanat un cop més mesures i recursos per afrontar la problemàtica.

Montfort ha reiterat la necessitat de “no tractar totes les ocupacions per igual” i ha insistit a diferenciar les que tenen una necessitat social d’aquelles que estan protagonitzades per grups delinqüencials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: