Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major dels Petits i Petites serà solidària

Després dels balls de lluïment a l’empostissat de la plaça de la Vila, hi haurà berenar solidari amb beneficis cap a la Fundació Amics Joan Petit

Els administradors i administradores de la Festa Major de Vilafranca d’enguany han preparat una festa dels petits i petites d’allò més solidària. El pregonet anirà a càrrec del vilafranquí Pau Garcia Martínez, que explicarà la seva vinculació amb la Festa Major dels Petits i Petites i com el càncer va arribar a la seva vida i de quina manera el va afectar.

A banda, des de la Fundació Amics Joan Petit portaran al pregonet de Vilafranca el seu gegantó i durant el pregonet la il.lustradora Pilarín Bayés dibuixarà diferents moments explicats per Pau García.

Després dels balls de lluïment a l’empostissat de la plaça de la Vila, hi haurà berenar solidari i, amb el donatiu que la gent faci, a banda de col.laborar amb la Fundació Amics Joan Petit, es participarà en un sorteig de les il.lustracions fetes per Pilarín Bayés, que es realitzarà l’endemà, dia 2 de setembre, al migdia en el concert vermut.

La Fundació Amics Joan Petit desenvolupa diversos projectes i programes d’investigació, en els quals invertirà els fons obtinguts en el berenar solidari de la més típica.

IMATGE CEDIDA PER MARIA ROSA FERRÉ

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: