Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cursa de Sant Fèlix ha comptat amb prop de 300 participants

Enguany la cursa de Sant Fèlix es podia realitzar en dues modalitats: una amb una distància de 2km (fent una volta al circuit) i una altra de 4km (fent 2 voltes al circuit).

Aquest dissabte Vilafranca tornava a viure una de les proves ja clàssiques de la prèvia festamajorenca com és la Cursa de Sant Fèlix, enguany arribant a la novena edició i amb un nombre notable d’inscrits: al voltant de 300 participants es van congregar a la plaça Jaume I per tal de completar els circuit.

Enguany la cursa de Sant Fèlix es podia realitzar en dues modalitats: una amb una distància de 2km (fent una volta al circuit) i una altra de 4km (fent 2 voltes al circuit). Al final, van rebre premi els 3 primers classificats categoria femenina i masculina de cada recorregut.

També van rebre premi aquells grups que s’haguessin apuntat conjuntament: premi al grup més ‘festamajorenc’, al grup amb la disfressa més divertida, al “selfie” de la cursa que obtingui més likes, i al ball de Festa Major que hi participi i sigui el més festiu.

Un cop finalitzada la cursa i entregats els premis, la jornada es va tancar a la mateixa plaça Jaume I amb un sopar popular amb productes cedits per diferents establiments de la vila, i la celebració d’una revetlla per cloure la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: