Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Cripta de Santa Maria i l’església de Sant Francesc obren al públic

Les visites es poden fer els dissabtes al matí, de 11h a 13h a l’església de Sant Francesc, i de 11h a 13:30h a la cripta de Santa Maria

Els dissabtes al matí, les parròquies de Vilafranca tornen a obrir la Cripta de Santa Maria i l’església de Sant Francesc, dos espais d’interès cultural.

Les visites es poden fer els dissabtes al matí, de 11h a 13h a l’església de Sant Francesc, i de 11h a 13:30h a la cripta de Santa Maria, gràcies a un grup de voluntaris de la parròquia que tenen cura de la vigilància. La Fina Via és voluntària per estar de guardia a la cripta, i fa un balanç positiu de les visites obertes al públic.

En aquests espais gòtics s’hi troben dues de les peces més importants del patrimoni cultural de Vilafranca, el quadre escultòric “El sant enterrament” de Josep Llimona a la cripta i el “Retaule de la Mare de Déu i sant Jordi” de Lluís Borrassà a l’església de Sant Francesc. Per aquest motiu és una gran atracció turística. Un dels turistes alemanys explica com van descobrir el patrimoni cultural vilafranquí. Amb tot això, les parròquies de Vilafranca valoren positivament l’obertura d’aquests dos espais

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: