Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La convocatòria del concurs per a joves Idea Vilafranca es manté oberta fins el 30 de setembre

La segona edició del concurs d’idees innovadores en benefici de la ciutat Idea Vilafranca continua matenint obert el període de presentació de propostes fins el proper de 30 de setembre

El concurs és una iniciativa del PSC Vilafranca que, després de l’èxit de la primera convocatòria del 2021, ha apostat per continuar amb el projecte. Està obert a joves d’entre 16 i 35 anys. Es poden presentar propostes per dissenyar el futur de la vila vinculades a tot tipus de temàtiques, des del medi ambient a la salut, passant per l’educació o la tecnologia.

Enguany hi ha dos premis per a les dues millors propostes. Un primer premi amb un beca de 1.500 euros i un segon amb una beca de 750 euros. Respecte l’any passat també s’ha decidit endarrerir fins el 30 de setembre el període de presentació dels projectes per tal de facilitar una major participació.

Les tres idees finalistes de l’edició de 2021 es poden consultar al web del programa. El nivell de consultes al web buscant informació de l’Idea Vilafranca ha augmentat en relació l’any passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: