Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds afronten un cap de setmana de doblet amb la voluntat de descarregar la torre de 9

Amb la diada de Cal Figarot els Verds obren una quinzena clau de cara a preparar les jornades de Festa Major. La primera cita destacada serà dilluns a La Bisbal.

Els Castellers de Vilafranca actuen dissabte a la tarda davant de Cal Figarot i dilluns al migdia a la Bisbal del Penedès, tot encetant quinze dies claus per preparar els castells de cara a la Festa Major de Vilafranca.

Carles Mata, president del Verds, comenta que la diada de Cal Figarot ja fa anys que és aquest punt de sortida en un moment clau de la temporada, que a més té una vessant social important.

L’actuació dissabte comença a les 6 de la tarda, i es comptarà amb la participació dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Castellers de la Vila de Gràcia.

Pel que fa a la tradicional actuació a la Bisbal, els Verds compartiran plaça amb les dues colles vallenques i els locals Bous de La Bisbal. Mata apunta que tant per dissabte com per dilluns la intenció seria poder repetir els 3 i 4 de 9 amb folre i tornar a provar la torre de 9 amb folre i manilles.

Des de la colla es remarca la importància d’aquestes dues cites, i els assaigs i actuacions dels propers dies per tal d’arribar amb el millor estat de forma les diades de la Festa Major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: