Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons preparen el pilar de sis per l’actuació d’aquest dissabte a Sant Quintí

La de Sant Quintí és la seva actuació més destacada abans de la festa major de Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca actuen aquest dissabte a la tarda a la festa major de Sant Quintí, una actuació que tenen marcada en vermell en el seu calendari i que és una de les més importants pels de la faixa verda.

De fet, és la seva actuació més destacada abans de la festa major de Vilafranca i els falconers hi volen portar les figures que pretenen fer la més típica, però amb un pis menys, i destaquen també que estan treballant el pilar de sis per poder-lo provar ja a Sant Quintí. Ens ho explica el cap de tècnica dels Falcons, Miquel Cusiné

Els Falcons de Vilafranca estan treballant intensament en els assaigs d’aquest mes d’agost i des de la tècnica s’explica que han decidit fer ja dos assaigs per setmana i no un com fa un temps ja que les figures grans requereixen molt de treball. De cara a les previsions per Festa Major, als vilafranquins els agradaria portar a plaça la pira 6×6 i l’escala de 10, però sempre que en tinguin garanties perquè, diuen, no volen estirar més el braç que la màniga ni arriscar de forma innecessària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: