Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Castellers de Vilafranca estrenen el 5 de 9 amb folre a tres dies de Sant Fèlix

Els Castellers de Vilafranca estrenen el 5 de 9 amb folre a tres dies de Sant Fèlix

Els Verds han actuat aquest cap de setmana, dissabte al Catllar i diumenge a L’Arboç.

Els Castellers de Vilafranca van portar al Catllar el 3 de 9 amb folre, pensant ja en el 3 de 10 amb folre i manilles que en principi hem de veure per Sant Fèlix. En segona ronda van sorprendre amb un gamma extra, el 5 de 9 amb folre, un castell que no feien des del 2018. En tercera ronda van plantar el 4 de 9 amb folre i van cloure la diada amb el pilar de sis.

L’endemà, a L’Arboç, els Verds van sortir de 3 de 9 amb folre. En segona ronda, van anunciar el 4 de 9 amb folre i agulla, però el castell es va tancar de dalt i va acabar cedint. Després de la caiguda, els vilafranquins van recuperar-se descarregant un 4 de 8 amb agulla i, finalment, un 4 de 9 amb folre treballat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: