Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca es preparen per cinc dies d’actuacions seguits

Els verds van assajar ahir, dimarts, i també ho faran aquest dijous per preparar les actuacions del Catllar, l’Arboç, que empalmaran amb Festa Major de Vilafranca i Sant Fèlix.

Dissabte a les sis de la tarda serà el torn de l’actuació al Catllar, diumenge, a la una del migdia l’esperada cita a l’Arboç, i a partir de dilluns encararan les diades festamajorenques.
El típic assaig especial a la Plaça de la Vila, previ a la diada de Sant Fèlix, enguany se celebrà dijous, per deixar divendres de descans als castellers i així encarar l’intens cap de setmana.
Un dels actes previs a Festa Major és el Bateig Casteller. Serà el dia 28 d’agost a les set de la tarda. Totes les persones interessades en participar-hi cal que ens enviïn un correu electrònic a , indicant el nom del nen o nena, la seva edat, i el nom del padrí o padrina.
A més, la mateixa tarda, a les sis, els Castellers de Vilafranca també celebraran el Berenar de veterans i, alhora, es farà una sessió d’estiraments a la Nau per recuperar físicament de la intensitat dels dies vinents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: