Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca es preparen per cinc dies d’actuacions seguits

Els verds van assajar aquest dijous per preparar les actuacions del Catllar, l’Arboç, que empalmaran amb Festa Major de Vilafranca i Sant Fèlix.

Va ser un assaig intens i profitòs, com destaca el president de la colla, Carles Mata.

A la plaça, i sota la pluja, es van fer proves serioses de 3 de 10, fins a setens, i de quatre amb l’agulla. A Cal Figarot una prova destacada de 4 de 9 net fins a acotxador. Primer cal afrontar el cap de setmana.

Dissabte a les sis de la tarda serà el torn de l’actuació al Catllar, una diada que es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca. Diumenge, a la una del migdia la cita és a l’Arboç i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca. A les dues cites es preveu un gamma extra.

A partir de dilluns s’encararan les diades festamajorenques.

L’evolució dels Castellers de Vilafranca en pocs mesos ha estat espectacular. Sobretot si es recorda que just fa un any la pandèmia va impedir que a la plaça de la vila es veiés cap castell.

Per part dels Castellers de Vilafranca tot està a punt per encarar una Diada de Sant Fèlix en la que volen portar a plaça 4 gamma extra. Dos ja estan clars. El pilar de 8 i el 3 de 10. Caldrà veure quines son les altres dues construccions, d’un ventall ampli de possibilitats. Des del 3 o el 4 de nou amb agulla, a la Torre de 9 o el 5 de 9, sense descartar el 4 de nou net.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: