Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors han ajornat el primer dia de la capta a causa de la pluja anunciada

Els actes previstos per aquest dimecres 17 d’agost s’han traslladat al dijous 18, i els de tarda s’han previst per divendres. La pluja ha arribat a mig matí

La situació meteorològica prevista per aquest dimecres 17 d’agost van portar dimarts a la tarda als administradors de la Festa Major a ajornar aquest primer dia de capta. Felip Ortega, un dels membres del quintet d’aquest 2022 comentava que la decisió s’ha fet per intentar evitar que l’aigua malmeti o dificulti la venda del programa per els carrers del centre.

Així, les activitats previstes per aquest dimecres al matí s’han traslladat a dijous al matí; i les previstes per aquesta tarda es faran el divendres a la tarda. Felip Ortega.

D’aquesta manera, el primer dia de capta no serà aquest dimecres, sinó que es trasllada a dijous dia 18 en l’horari habitual, a dos quarts de deu del matí.

Dijous a la tarda, a partir de les 6 hi haurà tallers, parada de marxandatge i exhibició d’alguns balls repartits per espais del barri del Centre, també Sant Julià, Poble Nou i Molí d’en Rovira. I divendres es ferien els que estaven previstos per dimecres, que serien el Centre, La Girada, Barceloneta-Sant Magí, l’Espirall i les Clotes.

D’altra banda, els administradors fan una crida també a infants i joves que vulguin col·laborar en la capta fent de setrilleres acompanyant-los en el repartiment del programa, l’estampa i l’obsequi per els carrers del centre de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: