Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca perd davant del El Nàstic i no passa de la primera ronda a la Copa Catalunya

El Nàstic va certificar aquest dissabte el seu passi a la següent ronda de la Copa Catalunya Absoluta amb una victòria davant el FC Vilafranca.

Era la segona competició de pretemporada pels vilafranquins, desprès del Torneig d’Històrics, en el que va quedar despenjat a la primera jornada. En aquesta ocasió es va deixar notar la superioritat del rival d’una categoria superior.
Els grana van mostrar la seva superioritat, sobretot en la primera part, i es van imposar en un partit travat per les faltes constants i marcat per les jugades d’estratègia.
De fet, així ha arribat el primer gol del Nàstic, a través d’una falta lateral servida per Bonilla al minut 12. Pablo Fernández va aprofitar la centrada per a avançar els tarragonins en el marcador. Poc després, quan Josema va anar a rematar un córner a la frontal de l’àrea petita, un defensor del Vilafranca va tocar la pilota amb la mà. L’àrbitre va xiular penal i Bonilla el va transformar.
Amb el 0-2, el Nàstic va deixar encarrilada la victòria al Municipal de Vilafranca. A la segona part, amb l’entrada de molts jugadors des de la banqueta, la intensitat del Nàstic va baixar de manera notable. Tot i que el FC Vilafranca va aconseguir apropar-se més a la porteria grana, pràcticament no va tienir cap ocasió clara per a retallar distàncies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: