Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Firart torna el 24 d’agost amb novetats

El Firart encara la seva 34a edició el dimecres previ a la més típica amb nova direcció de dues joves artistes: Cristina Gallardo i Joana Salvadó, que aposten per acostar l’art a tothom.

Des del dia 24 fins al 31 d’agost es podrà visitar la fira d’art de petit format Firart a la Capella de Sant Joan. La fira torna després que l’any passat els organitzadors anunciessin que no seguiria. Després de 33 edicions però, el director de Serveis Mèdics Penedès, Josep Panyella va optar per mantenir viva la ja tradicional proposta artística en el marc de la Festa Major.

El Firart doncs, encara la seva 34a edició el dimecres previ a la més típica amb nova direcció de dues joves artistes: Cristina Gallardo i Joana Salvadó, que aposten per acostar l’art a tothom.

Una de les novetats és que s’eliminarà la subhasta i es vendran butlletes al preu de 10 euros a canvi d’un petit obsequi i el dret a entrar en el sorteig d’alguna de les 40 obres d’art dels artistes participants en el Firart. Les butlletes es poden comprar el dies previs a la parada dels administradors i durant la fira a la capella de Sant Joan. Cristina Gallardo, codirectora del Firart explica el funcionament del sorteig.

Així doncs, la proposta artística, a banda d’oferir pintura, fotografia i art digital, s’obrirà a noves disciplines com ara l’escultura, la joieria artística o la ceràmica; i es buscarà també la presència d’artistes més joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: