Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Firart estrena el seu nou format amb èxit d’assistència a l’exposició

La Capella de Sant Joan acull aquests dies l’exposició del Firart 2022.

Sota la direcció de les artistes vilafranquines Cristina Gallardo i Joana Salvadó, i el patrocini de Serveis Mèdics Penedès, l’espai d’exposició torna a acollir obres d’art però, aquest 2022, el Firart canvia de format.

La tradicional subhasta se substitueix per un sorteig en el que es pot participar comprant una butlleta al preu de 10€ i que dona opció als guanyadors a triar entre les obres que cedeixen els artistes. Les butlletes es poden adquirir a la Capella Sant Joan.

El dijous 1 de setembre, a les 10h, el sorteig serà retransmès en directe per Ràdio Vilafranca i per l’Instagram del Firart. I així es coneixeran els noms de les 39 persones guanyadores, més 10 persones que quedaran en reserva. Els guanyadors podran triar l’obra que els agradi més per ordre de sorteig.
A les 18:30h, els guanyadors, o un representant en nom seu, i les persones en reserva hauran d’assistir al Teatre Casal on es durà a terme la tria. És imprescindible dur la butlleta guanyadora. Si a les 18:30 els guanyadors o representants no són al Teatre es cedirà la seva posició a les persones que han quedat en reserva.

L’exposició compta amb la participació de 40 artistes i romandrà oberta fins el dimecres 31 d’agost. Un altra novetat és que el Firart s’ha obert a noves disciplines com l’escultura, la joieria artística o la ceràmica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: