Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Gastronòmic Corpinnat ha tancat la seva segona edició amb un èxit de participació

Es consolida com una de les ofertes enogastronòmiques més potents de l’estiu a Catalunya.

Pels 48 sopars programats en espais singulars dels 11 cellers Corpinnat entre el 15 de juny i el 31 de juliol han passat 1.909 assistents i el volum de negoci aproximat per al sector de la restauració s’ha situat en els 209.000 euros. Aquesta segona edició ha reunit 45 restaurants de tot Catalunya. Pel que fa a la procedència del públic, majoritàriament prové de Catalunya, tot i que aquest any en alguns sopars també hi ha hagut la presència de persones procedents d’altres punts de l’Estat i fins i tot d’altres països europeus que han fet coincidir les seves vacances a Catalunya amb les dates del festival per poder viure l’experiència. El festival va néixer l’estiu de 2021 com una aposta per donar a conèixer els vins escumosos de la marc al costat d’una variada oferta gastronòmica elaborada pels millors cuiners del país. L’èxit de la primera edició sumat al d’aquesta segona confirmen el Festival Gastronòmic com una de les principals referències del calendari d’experiències enogastronòmiques d’arreu de Catalunya. De fet, el festival ha rebut aquest any el primer reconeixement públic amb el Premi Vinari d’Enoturisme a la Millor Experiència Enogastronòmica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: