Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca segueix preparant la lliga amb Godbless, el nou fitxatge arribat aquest dijous

Aquest divendres el Vilafranca visita el Badalona Futur, de Segona RFEF, en un nou amistós de pretemporada. Dissabte, excursió als Tres Pins, per jugar contra el Moja.

Aquest dijous a la tarda el FC Vilafranca seguia entrenant-se sobre la gespa del Municipal abans de començar un cap de setmana en què l’equip disputarà dos partits amistosos. El primer serà avui divendres, a les 19h contra el Badalona Futur, al Municipal de Badalona. I dissabte, a les 19.30h, duel als Tres Pins, davant el Moja.

Un entrenament el d’aquest dijous, en el qual l’entrenador Ivan Moreno ja va poder comptar amb la cara nova de l’equip: Godbless Eribo, jugador que va signar la seva vinculació amb l’entitat pocs minuts abans de trepitjar la gespa per primera vegada amb els seus nous companys.

Godbless Eribo, nigerià, de 25 anys, és un potent extrem dret, que pot jugar per les dues bandes. Fitxat per la Grama al juliol, ara ja és jugador del Vilafranca. Godbless havia militat a la Guineueta durant les tres últimes temporades, completant una gran campanya a Tercera durant l’últim curs, amb 9 gols i 5 assistències, en 31 partits.

Abans de dirigir la darrera sessió de la setmana, l’entrenador Ivan Moreno feia balanç de les setmanes de pretemporada comentant que encara falta l’últim sprint per acabar de donar forma a l’equip. Dues setmanes per davant, abans de l’inici de la lliga, el proper 10 de setembre, a casa, contra el Vilassar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: