El Bar a Vins de Vilafranca es posa en marxa amb la participació de 16 establiments
Setze bars i restaurants de Vilafranca han iniciat una nova edició del Bar a Vins. Els 16 establiments ofereixen una tapa i una copa de vi de cinc referències de la DO Penedès a un preu fix.
La tapa està elaborada, en molts casos, amb productes de proximitat com ara el Gall del Penedès, el préssec d’Ordal o formatges del territori.
L’objectiu de la ruta del Bar a Vins és potenciar Vilafranca com a capital del vi. El fet d’oferir copes de referències de la DO busca, precisament, popularitzar encara més el producte entre la població. Els diferents establiments que participen a la iniciativa es mostren optimistes en relació a la participació a la ruta
La bona opinió també la tenen des del restaurant de Cal Figarot
Les persones que participin a la ruta disposaran d’un passaport que hauran d’anar validant a mesura que vagin visitant els 16 bars i restaurants. Un cop validats els 16 locals rebran d’obsequi una ampolla de vi de la DO. Hi ha de temps un any per der tota la ruta