Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desperfectes a la via pública i a propietats privades

L’esclafit i un fort vent que ha arribat fins a 90 quilòmetres per hora ha inundat els carrers de Vilafranca i ha provocat desperfectes a la via pública i a propietats privades.

L’episodi de tempesta insòlita ha estat un dels més intensos dels darrers anys, que ha provocat la caiguda d’una vuitantena d’arbres, múltiples branques que han obligat a tallar la via pública. Pel que fa als danys a propietats privades, hi ha hagut una vintena d’incidències, la majoria per a cotxes, i pel que fa als danys a propietats, també la caiguda d’alguns arbres ha impedit l’entrada en aparcaments particulars, que han estat retirats en col·laboració entre els serveis de l’ajuntament de bombers, ADF i neteja i cap persona ha estat ferida. Albert Romero, cap de la policia local explica el nombre d’incidències que han rebut pel que fa a trucades de la ciutadania.

Joan Vic, sotsinspector de la policia local informa dels punts de Vilafranca que han resultat més afectats per culpa del temporal.

La pluja ha provocat problemes de connexió telefònica amb la policia Local. Per a urgències cal trucar al telèfon 112. Amb tot això, i les diverses incidències a la via pública cap persona ha estat ferida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: