Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Burruezo & Nur Camerata presenten el seu darrer disc, ‘al-Manjún’ al Claustre de Sant Francesc

Burruezo & Nur Camerata presenten el seu darrer disc, ‘al-Manjún’ al Claustre de Sant Francesc

L’espectacle, que porta el títol La Petjada Andalusina, és un compendi de peces inspirades en el món d’al-Andalus.

També algunes cançons tradicionals andalusines interpretades sota nous prismes, a banda de comentaris afegits a cada peça relacionats amb el món d’al-Andalus o la declamació dels versos del poetes andalusins com Ibn Khafaja d’Alzira, Ibn Arabi de Múrcia, Wallada de Córdoba o Abu Backer de Tortosa. Pedro Burruezo i la seva cohort d’excel·lents músics transporten amb la seva música a un món entre Orient i Occident, entre el passat i el futur, entre la tradició i la transgressió.
L’artista i el seu grup han recorregut tot Catalunya, tot l’estat espanyol i ha fet concerts a països com Alemanya, Sudan, Turquia, Polònia, França, Marroc o Algèria. Pedro Burruezo, a més de director de la Nur Camerata, també és cofundador i coordinador de The Ecologist, una publicació que defensa l’ecologia profunda i espiritual. L’espectacle explica moltes coses que la ciutadania de Catalunya desconeix de la seva pròpia història.
Aquest divendres al Claustre s’hi podrà veure també a la ballarina Virgina Joëlle. el concert començarà a les 21h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: