Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

15 Punts liles per Festa Major

Durant els dies del Festival Gloriós i la Festa Major de Vilafranca s’ha activat un dispositiu contra les agressions sexistes i LGTBIfòbiques.

S’ha incidit en augmentar el nombre i horaris dels Punts Lila.
Com a novetat, aquest 30 d’agost hi havia un Punt Lila diürn, ubicat a la Font dels Alls, en motiu de la diada de Sant Fèlix.
Segons Millas el cap de setmana del Festival Gloriós va anar força bé, i la principal preocupació es concentra en els dies 29, 30 i 31 d’agost. Fins aquest dimarts al migdia sense incidents greus.
En total, des del passat 26 d’agost i fins divendres vinent s’instal·laran 15 Punts lila i s’ubiquen a la zona esportiva i la Plaça de la Vila, dos dels punts multitudinaris durant la més típica. Els horaris són des de les onze de la nit fins les sis de la matinada.
D’altra banda L’Ajuntament de Vilafranca ha contractat l’operador del bus urbà, Autocars del Penedès, per realitzar un servei de bus llançadora d’anada i tornada del Centre de la Vila a la Zona Esportiva els dies de Festa Major. El servei es va posar en funcionament el 26, i s’allarga fins l’1 de setembre, adaptant-se als horaris dels diferents concerts programats a la Zona Esportiva de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: