Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca entrega els Premis de l’Esport 2021/2022 en un Teatre Casal ple de gom a gom

Gran expectació en l’entrega de premis als esportistes i entitats a la conclusió de la temporada 2021/2022.

Aquest dimecres al vespre Vilafranca acollia una nova edició dels Premis de l’Esport 2021/2022 en un Teatre Casal pràcticament ple, amb merescuts homenatges a entitats i esportistes locals, com el que va rebre el nedador Toni Ponce, protagonitzant l’ovació més gran i espectacular de la nit.

Una nit en què totes les disciplines que es practiquen a Vilafranca passen a un primer pla, i també gestes esportives de mèrit com les de la ultrafondista Mònica Guilera, primera corredora de l’Estat en acabar les tres grans ‘Ultres’ dels Alps i la primera dona en completar la travessa Joan Jubany. També va rebre premi la temporada de la veterana marxadora Olga Cabrera.

Durant la gala, amenitzada pel còmic i monologuista Fel Faixedas, també va ser guardonada la iniciativa de l’equip de futbol inclusiu de l’Atlètic Vilafranca i Mas Albornà, els voluntaris de les diferents proves esportives al llarg de la temporada i Jaume Llordes per la seva dedicació a les bitlles catalanes. També va rebre guardó Pere Catasús, premiant la seva trajectòria en la promoció de l’esport a la vila.

Una nit festiva en què va sobtar la manca de protagonisme i nul·la referència a esportistes de renom com la recent campiona d’Espanya, Xènia Benach i la medallista a Tokyo 2020, Sara Loehr.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: