Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú demana una revisió dels sorolls de les terrasses

Per a Vilafranca en Comú, les constants queixes de les veïnes i veïns de la Girada demostren que com ja van advertir, les obres de peatonalització al barri han servit per privatitzar l’espai públic

Vilafranca en Comú presentarà al ple de dimarts una moció per demanar que l’ajuntament faci un estudi de revisió de sorolls en les zones on hi més terrasses de la vila, com ara la rambla de la Girada, que és on han presentat al seva proposta arran dels problemes que hi ha entre veïnat i locals.

Per a Vilafranca en Comú, les constants queixes de les veïnes i veïns de la Girada demostren que com ja van advertir, les obres de peatonalització al barri en comptes de prioritzar a la ciutadania i el gaudi de l’entorn respectuós de l’entorn s’han pensat a fer-les servir per privatitzar encara més l’espai públic amb una ampliació de terrasses que titllen d’excessiva.

Per al grup, això ha provocat l’augment de l’oci incívic als carrers i la manca de descans a causa d’un soroll que es veu incrementat durant la temporada d’estiu. És per aquest motiu que el grup reclama que, si els nivells de soroll són massa elevats, es modifiqui la normativa d’ocupació de la via pública per a reduir les dimensions d’ocupació de les terrasses

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: