Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una quarantena de persones participen en els tallers d’estiu de música tradicional

L’escola municipal de música Maria Dolors Calvet de Vilafranca ha organitzat un estiu més els seus tallers de música tradicional adaptats a tots els nivells.

L’escola municipal de música Maria Dolors Calvet de Vilafranca ha organitzat un estiu més els seus tallers de música tradicional adaptats a tots els nivells i, per tant, en els quals hi podia participar tant persones novelles com qui volgués perfeccionar la tècnica. En els tallers hi van participar una quarantena de persones, una xifra similar a la d’altres anys.

Els instruments que es van ensenyar als tallers van ser la gralla, el timbal, el flabiol i el tamborí, el sac de gemecs, la tarota, l’acordió diatònic i també un taller de percussió amb diferents instruments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: