Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna el cine a la fresca als jardins de Cal Figarot, organitzat per Cineclub i els Castellers

El cicle s’inciarà el dijous 14 de juliol amb la projecció de ‘Sis dies corrents’, i continuarà els dijous 21 i 28 amb ‘Escape Room: La pel·lícula’ i ’16 primaveres’ respectivament.

Cineclub Vilafranca i Castellers de Vilafranca organitzen un any més el cicle de cinema a la fresca als jardins de Cal Figarot. Les sessions es faran els dijous 14, 21 i 28 de de juliol a les 10 de la nit amb sistema d’entrada inversa on l’espectador decidirà el preu de la sessió.

El cicle començarà el dijous 14 de juliol amb ‘Sis dies corrents’, de la directora catalana Neus Ballús. Un retrat honest i optimista de la gent normal, interpretat per actors no professionals i premiat amb 5 premis Gaudí.

Continuarà el dijous 21 de juliol amb ‘Escape Room: La pel·lícula’, una divertida comèdia basada en l’obra de teatre de Joel Joan. El dijous 28 de juliol la pel·lícula que tancarà les sessions a la fresca serà ’16 primaveres’, una història d’amor narrada de manera personal i que forma part del catàleg FilmoXarxa de la Filmoteca de Catalunya i la Federació Catalana de Cinecubs. La pel·lícula es projectarà en versió original subtitulada al català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: