Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna a Gelida Art i estrelles una proposta visual i gustativa per descobrir l’univers a Gelida

Torna a Gelida Art i estrelles una proposta visual i gustativa per descobrir l’univers a Gelida

Ja són a la venda les entrades per Art i estrelles, una proposta visual i gustativa per descobrir l’univers a Gelida.

L’activitat Art i estrelles és novament l’aposta d’aquest agost de la regidoria de Turisme de Gelida, que torna a convertir el Castell en un escenari astronòmic de primer nivell. Es tracta d’una proposta en la qual l’art amb vi i el cel dialoguen a partir d’una experiència visual i gustativa, amb el tast de productes gastronòmics del municipi.

A partir de l’observació de l’univers, coincidint amb la pluja d’estels de Sant Llorenç, es farà la introducció en un món d’art i estrelles, on l’artista Marta Aranyó oferirà una explicació de la tècnica de pintar amb vi mentre es tasten productes gelidencs en un entorn ben especial com és la plaça del Pedró del Castell de Gelida.

L’activitat s’ha programat per el divendres 6 d’agost, a partir de les 9 de la nit. Les places són limitades i es poden adquirir entrades presencialment a l’Ajuntament de Gelida o a través del Club Tr3sc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: