Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles celebra la seva festa major la primera setmana d’agost

La inauguració de l’exposició fotogràfica ‘123 anys de casaments a Sant Pere’, organitzada pel Grup de Recerques Històriques, el dijous 4 d’agost a les vuit a les Escoles Velles, és un dels previs.

Però la festa en sí mateixa comença el divendres 5 d’agost amb l’inici del joc de la pastanaga, a les 12 pels carrers del poble. També el divendres hi haurà entrada gratuïta a la piscina municipal amb jocs inflables, de 17 a 19.30h. A la nit, a les 22h i al camp dels arbres, serà el torn de les havaneres amb el grup Ultramar. A la mitja part, M. Remei Marimon Mitjans pronunciarà el pregó de festa major. I, després, continuaran les havaneres, amb rom cremat per a tothom. A continuació tindrà lloc el 12è Correbars i encara hi haurà Nit de rumba amb Emperatriu i Nit de versions amb La Tropical i dj.

El dissabte 6 d’agost a les 18h hi haurà la cercavila de balls populars pels carrers del centre i, a la nit, la dissetena Trobada de Cançó d’autor dels Països Catalans, amb Quico Pi de la Serra en format duet. Ja a la matinada tindrà lloc la nit de versions amb La Loca Histeria i dj Lagarto.

El diumenge 7 d’agost serà el torn de les matinades, amb els timbalers Riudefoc. També hi haurà cercavila i ballada conjunta dels balls populars, a més dels versots de la colla de diables Riudefoc. Ja a la tarda, a partir de les 18h, hi haurà timbalada, festa de l’escuma, sardanes i correfoc, per tancar la nit amb teatre, amb ‘El sopar dels idiotes’. La festa acabarà el dilluns 8 d’agost amb, entre altres actes, un sopar popular i el gran ball de final de festa amb l’orquestra Montgrins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: