Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rai Marchán enceta el seu segon curs al Melbourne Victory australià

El jugador vilafranquí va fitxar per l’equip de la A-League (primera divisió australiana) el juliol del 2021. Després de la temporada de debut, Marchán ha signat per dos anys més.

Fa prop d’un any, el juliol del 2021, el vilafranquí Rai Marchan va posar fi a una etapa de dos anys a l’Andorra per marxar a l’altra punta del món. Vol de 24 hores, amb escala inclosa, rumb a Melbourne, Austràlia, per començar una nova etapa de la seva vida a la Primera Divisió del país.

Marchán signava com a nou jugador del Melbourne Victory, l’equip més llorejat d’Austràlia. Només arribar es va convertir en un habitual dels esquemes de l’entrenador Tony Popovic i l’equip es va proclamar campió de Copa. L’únic inconvenient, la lesió que va patir inicis d’aquest any.

Ara, en ple mes de juliol, però en hivern australià, l’equip ja viu la seva tercera setmana de pretemporada i aquest divendres al migdia el Victory s’enfrontarà al Manchester United en un amistós. La lliga, però, no començarà fins l’octubre.

De cara al nou curs els objectius són com a mínim igualar els bons resultats de la darrera, en què l’equip va arribar a les semifinals del playoff pel títol de lliga, a més de ser campió de Copa.

Tot i ser la primera divisió d’Austràlia, Marchán relata com es viu el fet que el futbol no sigui l’esport predominant al país per amb menor seguiment en comparació amb el cricket, rugby o futbol australià.

En aquests mesos de preparació fins l’inici de la lliga, el Melbourne Victory disputarà la primera ronda de la Copa contra el Western United, vigent campió de lliga, el proper 3 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: