Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Publicats els calendaris de Segona i Tercera Catalana

Moja i Atlètic Vilafranca s’estrenaran a casa contra Santfeliuenc i Vista Alegre respectivament, el cap de setmana del 18 de setembre.

La Federació Catalana de Futbol ha fet pública la composició dels grups i subgrups de competició de les categories de Segona i Tercera Catalana.

Pel que fa a la Segona Catalana, amb la representació altpenedesenca del Moja i l’Atlètic Vilafranca, aquests dos equips competiran al subgrup 3B amb el Cubelles, l’Espluguenc, el Gavà, el Sant Vicenç dels Horts, el Santfeliuenc B, el Sitges i el Vista Alegre. També ha quedat enquadrada en aquest grup la Penya Jove, campió del grup 12 de Tercera Catalana, i el Cabrils, en substitució del Prat Delta, que renunciava a la seva plaça.

Enguany, a la Segona Catalana, 6 grups, i un total de 12 subgrups, formats per 11 equips cadascun. Al final de la temporada ascendiran a Primera Catalana el primer, segon i tercer classificats de cada subgrup d’ascens, i els 3 millors quarts classificats del conjunt de subgrups. Moja i Atlètic Vilafranca s’estrenaran a casa contra Santfeliuenc i Vista Alegre respectivament, el cap de setmana del 18 de setembre.

I també es coneix la nòmina d’equips dels 18 grups de Tercera Catalana. Al 12, amb representació penedesenca: Anoia, Atlètic Vilanova, Espirall, Can Cartró, Capellades, La Granada, La Múnia, La Pobla de Claramunt, Les Cabanyes, Montbui, Montserrat Igualada, Òdena, Olivella, Ribes, Riudebitlles, Sitges B, Torrellenc, Vilanova del Camí. 18 equips que es veuran les cares a dues voltes a partir del cap de setmana del 17 i 18 de setembre, a falta de sortejar el calendari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: