Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Protecció Civil demana extremar les precaucions davant la previsió de temperatures extremes

Proteccio Civil ha activat en alerta el pla Procicat per onada de calor.

Tot i que el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que les temperatures més elevades afectin a partir de demà dimarts les comarques del Segrià, Noguera, Pla d’Urgell i Garrigues, l’episodi de calor es mantindrà al llarg de tota la setmana. Es preveu que a l’Alt Penedès les temperatures s’enfilin a partir de dijous.

Protecció Civil de la Generalitat recorda la importància d’hidratar-se molt sovint i evitar fer esport intens a les hores de més calor. Es recomana que les persones que treballen a l’aire lliure duguin el cap cobert amb una gorra i beguin més aigua de l’habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: