Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montanyesa i Terrassa, rivals del Vilafranca al Torneig d’Històrics

L’1 d’agost el FC Vilafranca disputarà la fase de grups del 36è Torneig d’Històrics contra Montañesa i Terrassa.

El proper 1 d’agost, a partir de les 18h, el Municipal del Guinardó viurà l’inici d’una nova edició del Torneig d’Històrics del futbol català. Competició clàssica de pretemporada que arriba la 36a edició i que comptarà amb la participació del FC Vilafranca.

Els d’Ivan Moreno se les veuran a la fase de grups amb la Montanyesa i el Terrassa. Dos equips de renom, un de Tercera i un altre de Segona RFEF.

Això pel que fa al grup A. El B el conformen Júpiter, Sants i Badalona, que jugaran el 2 d’agost a partir de les 18h. 24h més tard, torn pel Grup C, amb l’amfitrió Martinenc, Sant Andreu i Cerdanyola. I el 4 d’agost a les 18h, els duels del grup D entre Horta, Grama i Manresa.

Al final de la fase de grups, en format de triangular amb partits de 45 minuts, només un equip accedirà a les semifinals: qui tingui més punts o millor average. Les semifinals i les finals es disputaran a 90 minuts, els dies 6 i 7 d’agost.

En la competició femenina, de l’1 al 4 de setembre, dos grups: l’1, format per Júpiter, Sant Cugat i Cerdanyola; i el 2, amb Pallejà, Martinenc i Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: