Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mediona celebra la quarta edició del Zona Jazz

Mediona celebra la quarta edició del Zona Jazz

El diumenge arriba el Zona Jazz d’estiu, la primera que es farà en aquesta època de l’any. Zona Jazz és una jornada de música en directe acompanyada de menjar, vi i cervesa del municipi.

Aquesta vegada serà una edició única i especial formada per dues parts. En la primera part hi haurà un concert amb tres pianos de cua protagonitzat pels pianistes medionencs Roger Mas, Txema Riera i Biel Harper.

La segona part comptarà amb les actuacions de Nadia Orta i Clara Catasús a la veu, Enric Fuster a la bateria i Tom Warburton al contrabaix. Entre tots ells crearan una simbiosi musical, barrejant estils i traspassant barreres estilístiques i generacionals.

Aquesta edició es farà al marc natural dels rentadors, a la cruïlla entre el carrer del Molí i el carrer dels Pins. La Zona Jazz tindrà lloc entre les set de la tarda i les onze de la nit i hi haurà paradetes a partir de les sis de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: