Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres portaran el seu jazz al poble medieval de Torre-ramona

Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres portaran el seu jazz al poble medieval de Torre-ramona

El primer concert del festival Música a les vinyes tindrà lloc aquest Dissabte a dos quarts d’onze a Torre-ramona, a Subirats.

La proposta musical ‘Tres x Tres’ és un concert creat expressament pel Festival de Música a les vinyes. Neix de la unió de tres músics singulars, que sota la tradició del jazz comparteixen influències i sensibilitats a partir d’un diàleg respectuós i generós, creant un so únic i irrepetible. Els mestres del ritme Manel Fortià i Marc Miralta, melòdics i explosius, formen la secció rítmica més sol·licitada del moment i es complementen a la perfecció amb l’exuberància i elegància del piano de Xavi Torres.
Abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud:
‘L’heretat dels mites Greco-Romans’. I després de l’actuació, davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, els assistents degustaran el tradicional maridatge de cava elaborat a Subirats i Préssec d’Ordal.

Les entrades es poden comprar al web entrapòlis.com. En cas que quedin localitats disponibles, el dia del concert s’habilitarà un punt de venda d’entrades a taquilla.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: