Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Llum’, amb la Cobla Marinada i Pere Martínez, clourà el festival de música a les vinyes

‘Llum’, amb la Cobla Marinada i Pere Martínez, clourà el festival de música a les vinyes

El nucli medieval de Torre-ramona acomiadarà el Festival de Música a les vinyes amb l’espectacle ‘Llum’, un concert de la Cobla Marinada i el cantaor Pere Martínez.

Després del concert del Manel Fortià, Marc Miralta i Xavi Torres, aquest dissabte a les 22.30h, la Cobla Marinada, amb la direcció de Vicens Martín i la veu del cantaor Pere Martínez, oferiran ‘Llum. Cançons, poemes i lluita’ al Festival de Música a les Vinyes. El concert tindrà lloc al nucli medieval de Torre-ramona.

Abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud: ‘L’heretat dels mites Greco-Romans’. I després de l’actuació, davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, els assistents degustaran el tradicional maridatge de vi escumós elaborat a Subirats i Préssec d’Ordal. Les entrades es poden comprar al web entrapòlis.com. En cas que quedin localitats disponibles, el dia del concert s’habilitarà un punt de venda d’entrades a taquilla. L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: