Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les obres de reurbanització de la plaça del consultori mèdic de Moja ja estan enllestides

Les obres de reurbanització de la plaça del consultori mèdic de Moja ja estan enllestides

Per finalitzar les obres resten pendents treballs de senyalització horitzontal i vertical, incloent la delimitació de places d’estacionament de vehicles.

Adjudicades per un import de gairebé 150.000 €, les obres van començar a principis del mes de maig. Tenien un termini d’execució de 5 mesos i, malgrat algunes dificultats de subministraments de materials, la reurbanització es completarà abans de finalitzar el termini.

Hi ha accessos a la plaça des del carrer Sindicat i de l’avinguda de la Carrerada, amb rampa i escales. Els paviments principals són peces de formigó situades formant línies. Aquestes peces modifiquen la seva direcció en funció de la seva situació a la plaça. Les obres també han comportat l’enderrocament dels murs perimetrals que tancaven la plaça, donant així una major sensació d’amplitud i obertura.

A la plaça s’han habilitat tres zones de parterres amb vegetació. S’han mantingut els dos lledoners existents i s’han plantat dos de nous de gran format formant una línia al carrer Sindicat. A l’altre extrem s’ha plantat un fals pebrer junt amb diversos arbusts. També es preveuen plantar enfiladisses a la paret, com a continuació de la paret de tàpia del carrer Migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: